13.07.2023

Dobré ráno, baseball. ME Baseball U15 v Trnave

Dobré ráno, baseball

Nie len rozhovory, ale informácie o dianí v slovenskom baseballe budú súčasťou našej rubriky. Vzhľadom k dôležitosti podujatia by sme Vás dnes radi informovali o veľkom turnaji najkvalitnejších teamov v kategórii U15 v Európe.

Áno, Slovensko hostí v dňoch 18.-22.7.2023 Majstrovstvá Európy a v Trnave na ihrisku miestnych Angels sa odohrajú zápasy toho najlepšieho v mládežníckej kategórii, čo starý kontinent ponúka. Okrem tímu domáceho sa majstrovstiev zúčastnia družstvá Holandska, Francúzska, Maďarska, Nemecka, Talianska a Česka. Tento zoznam účastníkov napovedá, že naše mladé nádeje to budú mať veľmi ťažké, ale záleží aj na nás všetkých, ako si nájdeme čas v tomto dovolenkovom období na povzbudenie našej reprezentácie. Pokiaľ ste na dovolenke a nechcete si nechať ujsť špičkový mládežnícky baseball, môžete streamy zo zápasov, výsledky a tabuľky sledovať na webových stránkach WBSC Europe.


Štatistiky, výsledky, tabuľky, play-by-play a stream zo zápasov


YouTube živé prenosy zo všetkých zápasov ME U15 v Trnave


Úvodný zápas reprezentácie Slovenska si môžete pozrieť v utorok, 18.7. o 17:00 a to hneď zápas s jedným zo súperov najkvalitnejších a jedným z favoritov turnaja, teamom z Francúzka.

Verím, že tak ako štandardne, zvládneme na Slovensku zorganizovať špičkové medzinárodné podujatie a zároveň dúfam, že naše oči poteší nie len kvalitný mládežnícky baseball, ale výkony mladých slovenských baseballistov.

Tibor Brauner

Text: Tibor Brauner

Foto: Pavol Teslík


Našli ste v tomto článku chybu? Prosím napíšte nám na e-mail.

ĎakujemeTÍM SBF