25.05.2023

SBF - Novinky - Outmen Skalica

Prinášame Vám článok o najnovšom dianí v Skalici slovami ich prezidenta Rada Nespalu. Radosť z nového ihriska, ktorú zdieľame všetci, čo sme zainteresovaní v baseballe na Slovensku, trošku expresívne opísala dianie v Kátove tento víkend.


Slnečný baseballový víkend v Skalici

Počas víkendu naše nové ihrisko dostalo 100% záťaž, ale obstálo a obstáli sme i my. V sobotu sme privítali kluby hrajúce prvú ligu a to konkrétne Daggers Bratislava a BK Nitra. Počasie, atmosféra a hlavne energia hrajúcich tímov bola skvelá. A keď sa už odčerpávala, tak sa všetci dokázali občerstviť v bufete na ihrisku.

Výsledky zápasov v Kátove:

Outmen / Daggers 9:1

Daggers / Nitra 13:2

Nitra / Outmen 4:7

Na záver turnaja hráči Daggers svojou tímovým poďakovaním vyjadrili obdiv za ihrisko v Kátove, čo nám urobilo veľkú radosť a touto cestou i my im ďakujeme,  ako aj tímu z Nitry za účasť.

V nedeľu k nám pricestoval extraligový tím z Košíc, aby sa pokúsil dobiť pevnosť skalických Outmenov. Dobíjali ju tak ako sa patrí na východniarov , ale my keďže stále čerpáme z energie, ktorú sme nechali pri tvorení nášho ihriska sme našu pevnosť ubránili a ešte aj zvíťazili po tri a pol hodinovom vyrovnanom zápase pomerom 10-7.

Navyše  náš nadhadzovač Samuel Daniš odhádzal Complete game , za čo mu srdečne gratulujeme. Päť výhier v rade nám dodáva veľkú motiváciu na ďalšie zápasy, ktoré sa budú hrať u nás. Najbližším súperom bude extraligová Angels Trnava.



Na záver ďakujeme všetkým prispievateľom informácii o baseballe na Slovensku. Dúfame, že Vás bude stále viac s aktuálnymi správami o diani na diamondoch. 

Tibor Brauner

Text: Tibor Brauner a Radovan Nespala

Fotky: Radovan Nespala


Našli ste v tomto článku chybu? Prosím napíšte nám na e-mail.

ĎakujemeTÍM SBF