21.06.2022

Sumár 12. hracieho týždňa

Súťaže SBF pokračovali posledným zápasom nadstavbovej časti SBL – BOT4, zápasmi Dunajskej ligy U15 a tretím turnajom Ligy U10 v Jelke.


Slovenská Baseballová Liga

Na programe bol posledný zápas nadstavby SBL. V Jelke sa proti sebe postavili tímy Spiders-Fooze Bratislava a Maceitos Jelka. Viac sa darilo tímu Spiders-Fooze a do nadstavbovej tabuľky BOT 4 si pripísali tretiu výhru. Hráči z Bratislavy tak jednoznačne potvrdili svoju účasť vo wild card zápase,v ktorom sa postavia proti hráčom z Apollo Bratislava „B“.


SBL – TOP 4

Výsledky a tabuľky

SBL – BOT 4

Výsledky a tabuľky


BOX SCORE


Dunajská Liga U15

V medzinárodnej Dunajskej lige kadetov do 15 rokov sa predstavili obaja naši zástupcoviaAngels privítali v Trnave maďarský tím Red Wolves Budapešť a Apollo Bratislava cestovalo do Budapešti, kde nastúpili proti tímu Obuda Warriors Jr. Trnavskí mladíci si na svoje konto pripísali dve výhryHráči Apolla, nedokázali zvíťaziť a domov si odniesli dve prehry.


Dunajská Liga U15 – Základná časť

Výsledky a tabuľky


Liga U10

Liga žiakov do 10 rokov tento krát pokračovala tretím turnajom v Jelke. Chlapci a dievčatá spolu odohrali 10 zápasov. Najviac sa darilo modrému tímu Angels Trnava, ktorému sa podarilo vyhrať tri zo štyroch zápasov


Liga U10 – Základná časť

Výsledky a tabuľky