09.06.2022

Reprezentácia U10 - Super Cup -  Sumár

V dňoch 3. 6. až 5. 6. 2022 sa uskutočnil medzinárodný turnaj do 10 rokov v Hlubokej nad Vltavou, ktorého Slovensko bolo súčasťou. Na turnaji sa zúčastnilo 16 tímov z Čiech a 8 zahraničných tímov


Reprezentácia Slovenska v obrane podávala solídne výkony, ale hra na pálke nám nešla podľa našich predstáv. Určite s našim tímom sme mali naviac, ale i o tom je mládežnícky baseball. Slovami trénera Mareka Červeného, hráči si z turnaja odnášajú krásne zážitky, získali veľa nových skúseností, odohrali množstvo kvalitných zápasov a veríme že nadobudnuté skúsenosti a vedomosti budú šíriť vo svojich kluboch medzi svojimi spoluhráčmi. Pre nás trénerov je to tiež skvelá skúsenosť a motivácia zlepšovať tréningový proces tak, aby sme hráčom vytvárali kvalitné podmienky na trénovane. 


Ďakujeme rodičom za skvelú atmosféru, ktorú vytvorili počas celého turnaja a za pomoc s organizáciou výjazdu do nádherného športovo relaxačného areálu v Hlubokej nad Vltavou. 

 
Realizačný tím : Roman Holekši, Marek Červený, Martin Zvonár, Tomáš Gaža

Hráči: Pavol Gašparík, Ondrej Kotlárik, Jerguš Benák, Milan Kačmár, Dominik Karas, Marek Matuškovič, Jakub Mišák, Tomáš Zvonár, Timotej Vrždák, Mathias Daniš, Michal Danajka, Samuel Chrenko, Adam Serdel, Jakub Miko.



Text: Roman Holekši

Foto: Peter Gašparík