18.05.2022

Sumár 7. hracieho týždňa

Počas víkendu pokračovali súťaže vo všetkých vekových kategóriách


Slovenská Baseballová Liga

Najvyššia súťaž mužov má za sebou predposledné kolo základnej časti. 4 zápasy, ktoré sa odohrali počas týždňa a víkendu nepriniesli odpoveď na to, ako bude vyzerať konečná tabuľka. Istý postup do TOP 4. majú tímy Angels „A“ a Apollo „A“. O zvyšné 2 miesta zabojujú v poslednom kole tímy Angels Trnava U23, Apollo Bratislava „B“, Crows Košice, Jelka Maceitos a Outmen Skalica. Bez šance na postup do nadstavby zostali hráči Spiders Fooze Bratislava


SBL – Základná časť

Výsledky a tabuľky


BOX SCORE


BOX SCORE


BOX SCORE


BOX SCORE


Topoľčianská Baseballová Liga

Druhé kolo má za sebou druhá najvyššia mužská súťaž. Najväčšie prekvapenie sa zrodilo hneď v úvodnom zápase, keď domáci Toreros Topoľčany dokázali poraziť tím Slovan Bratislava a dotiahli sa na prvé mieste, o kotré sa aktuálne delia práve so s spomínaným Slovanom.


TBL – Dlhodobá súťaž

Výsledky a tabuľky


Liga U18

V lige juniorov privítalo Bratislavské Apollo rovesníkov z Angels Trnava. Po jednoznačných výsledkoch ovládli dvojzápas mladíci z Trnavy.


Liga U18 – Základná časť

Výsledky a tabuľky




Liga U10

Turnaj žiakov do 10 rokov sa tentokrát odohral v bratislavských Podunajských Biskupiciach. Množstvo zápasov, prinieslo množstvo skvelých momentov a my veríme, že si to všetci zúčastnení užili.


Liga U10 – Základná časť

Výsledky a tabuľky