03.05.2022

Sumár 5. hracieho týždňa

Máme za sebou ďalší víkend, nabitý baseballom a okrem množstva zápasov, si mohli diváci tento krát vychutnať aj slnečné počasie. 


Euro Interleague Baseball

Ďalšie zápasy v rámci Euro Interleague Baseball má za sebou bratislavské Apollo. Oba dueli proti tímu Budapešť Red Wolves boli viac ako vyrovnané, o čom svedčí aj výsledok prvého zápasu, ktorý sa rozhodol až v 12. zmene. Po dvojzápase mohli byť spokojné oba celky, keď si na svoje konto prípasli zaslúžene po jednov víťazstve.


EIB – Základná časť

Výsledky a tabuľky


Red Wolves Budapešť vs. Apollo Bratislava

BOX SCORE


Apollo Bratislava vs. Red Wolves Budapešť

BOX SCORE


Slovenská Baseballová Liga

Slovenská baseballová liga mala na programe 3 zápasy, z ktorých prvé dva sa odohrali v areáli Angels Trnava na Cukrovej ulici. V oboch prípadoch boli úspešnejší domáci. V úvodnom zápase si poradili Angels U23 s tímom Outmen Skalica. Neskôr na ich úspech nadviazali aj ich skúsenejší kolegovia, ktorí bez väčších problémov zdolali Fooze Spiders Bratislava. Ligové kolo uzavrel nedeľňajší zápas v Podunajských Biskupiciach. V ňom opäť úradoval domáci tím. Hladké víťazstvo si na svoje konto pripísala rezerva Apolla a hráči Jelka Maceitos si tak na svoje prvé víťazstvo v sezóne budú musieť ešte počkať.


SBL – Základná časť

Výsledky a tabuľky


Angels Trnava U23 vs. Outmen Skalica

BOX SCORE


Angels Trnava vs. Spiders-Fooze Bratislava

BOX SCORE


Maceitos Jelka vs. Outmen Skalica

BOX SCORE


TBL – Dlhodobá súťaž

Výsledky a tabuľky


Liga U18

Úvodné kolo má za sebou aj súťaž juniorov do 18 rokov. V dvojzápase, hranom na 7 zmien hostili juniori Apolla rovesníkov z tímu Outmen Skalica. V oboch zápasoch sa viac darilo hosťom zo Skalice, ktorí si tak pripísali zaslúžene víťazstvá do tabuľky.


Liga U18 – Základná časť

Výsledky a tabuľky


Outmen Skalica U18 vs. Apollo Bratislava U18

BOX SCORE


Outmen Skalica U18 vs. Apollo Bratislava U18

BOX SCORE


Dunajská Liga U15 – Základná časť

Výsledky a tabuľky


Dunajská Liga U12

Prvé dva domáce zápasy v Dunajskej lige U12 majú za sebou žiaci Angels Trnava. Trnavské nádeje privítali na svojom ihrisku tímy z Jánossomorja a a Budapešti, ktorým sa aj napriek bojovnému výkonu nepodarilo zaknihovať ani jedno víťazstvo.


Dunajská Liga U12 – Základná časť

Výsledky a tabuľky


Liga U10

Súťaž sa rozbehla aj pre najmladšie deti. Chlapci a dievčatá do 10 rokov, si svoje sily zmerali na prvom tohtoročnom turnaji. 


Liga U10 – Základná časť

Výsledky a tabuľky