26.04.2022

Sumár 4. hracieho týdžňa

Uplynulý víkend priniesol zápasy v troch súťažiach.

Euro Interleague Baseball

Po dvojročnej pauze zapríčinenej pandémiou koronavírusu sa do kalendára vrátila medzinárodná interliga, v ktorej náš baseball reprezentuje bratislavské Apollo. Na úvodný dvojzápas vycestovali hráči Apolla do maďarského Érdu a ukázali, že úvod sezóny ich zastihol v naozaj dobrej forme a zo súperovej pôdy si odniesli dve jednozančné víťazstvá. 


EIB – Základná časť

Výsledky a tabuľky


Apollo Bratislava vs. Aeros Erd

Aeros Erd vs. Apollo Bratislava

Slovenská Baseballová Liga

Domáca najvyššia súťaž má za sebou ďalšie kolo. Úvodný duel obstarali hráči Crows Košice, ktorí nastúpili v Trnave proti domácim Angels. Zápas mal od úvodu jasný priebeh a po dobrom výkone si na svoje konto pripísali jednoznačné víťazstvo hráči Angels. Šancu na reparát mali Košičania už v nedeľu ráno. Proti však boli hráči Apolla Bratislava „B“. V dlho vyrovnanom zápase boli nakoniec úspešnejší bratislavčania, čo znamenalo druhú víkendovú prehru pre tím Crows. Kolo ukončil zápas medzi tímami Spiders-Fooze Bratislava a Outmen Skalica. Skaličania sa dokázali oklepať z minulotýždňovej porážky, svojho súpera porazili a pripísali tak druhé víťazstvo v sezóne. Tím Spiders-Fooze si tak na prvý úspech v sezóne budú musieť ešte počkať. 


SBL – Základná časť

Výsledky a tabuľky


Crows Košice vs. Angels Trnava

BOX SCORE


Apollo Bratislava B vs. Crows Košice

BOX SCORE


Spiders-Fooze Bratislava vs. Outmen Skalica

BOX SCORE


Topoľčianská Baseballová Liga

Úvodný hrací víkend má za sebou aj druhá najvyššia súťaž mužov –Topoľčianska baseballová liga.  V ňom sa najviac darilo tímu Slovan Bratislava, ktorý dokázal vyhrať obidva zápasy a  zaradil sa na čelo priebežnej tabuľky


TBL – Dlhodobá súťaž

Výsledky a tabuľky



Dunajská Liga U15

Výsledky a tabuľky


Dunajská Liga U12

Výsledky a tabuľky