06.09.2021

Memoriál Karola Reindla

V nedeľu 5. 9. 2021 sa v Bratislave na baseballovom ihrisku Apollo na Podzáhradnej ulici odohral tradičný turnaj – Memoriál Karola Reindla, bývalého baseballového a softbalového hráča. 

Za účasti troch pozvaných družtiev – BK Apollo Bratislava „B“, Skalica International  (hráči z viacerých družstiev) a Fooze-Spiders Bratislava.


Za pekného baseballového počasia sa odohrali 3 zápasy s nasledovnými výsledkami:

Zápas č. 1: BK Apollo Bratislava „B“ 6:4 Fooze-Spiders Bratislava

Zápas č. 2: Fooze-Spiders Bratislava 11:2 Skalica International

Zápas č. 3: Skalica International 4:0 BK Apollo Bratislava „B“


Každý z troch tímov si tak vezie domov okrem jednej výhry aj trofej z tohto turnaja. Po spočítaní plusových a mínusových bodov sa víťazom po druhýkrát stalo družstvo Fooze-Spiders Bratislava zložené prevažne zo starších aktívnych hráčov, z ktorých niektorí ešte hrávali aj s Kajom Reindlom.


Konečné poradie

1. Fooze-Spiders Bratislava

2. BK Apollo Bratislava „B“

3. Skalica International




Verím, že všetci účastníci turnaja si baseball užili a pre mnohých bol turnaj aj ukončením tohtoročnej náročnej sezóny. Na záver patrí poďakovanie baseballovému klubu BK Apollo Bratislava, ktorý pomohol s organizáciou. Palovi Mozolovi, ktorý nám zapísal celý turnaj a pomohol ho vyhodnotiť. Všetkým hráčom sa chcem poďakovať za predvedenú hru, krásne zákroky v obrane, krásne odpaly a prajem veľa fyzického aj duševného zdravia. Budúcu sezónu sa opäť vidíme sa na baseballových ihriskách! Pozdrav určite Kajovi, spomíname na teba!

Na záver sa mi dovoľte rozlúčiť heslom legendárneho hráča softbalu a baseballu Félixa Doményho: Športu zdar a baseballu zvlášť!

O rok dovidenia!


Text: Mojmír Jankovič