26.03.2019

Rozhodcovia SBF - Nová sezóna 2019

Uplynulý víkend (23.-24.03.2019) sa niesol v znamení prípravných zápasov. Nezúčastnili sa ich len jednotlivé tímy ladiace formu na začínajúcu sezónu ale aj rozhodcovia SBF.

V Trnave pomohol na zápasoch U12 Arturo Ortega a v Bratislave na prípravných zápasoch Martin Zaťko, ktorý začína svoju druhú sezónu medzi „modrými“ mužmi, Igor Jankovič, ktorý po skončení svojej úspešnej hráčskej kariéry zamieril práve do našich radov. Igor si vyskúšal svoj prvý zápas aj na domácej méte. Doplnili ich Roman MatulíkMojmír Jankovič. Počas zápasov sme riešili správne postavenie na ihrisku, vyhlasovanie a samozrejme správne aplikovanie jednotlivých pravidiel. Ďakujeme týmto tímom Blesk Jablonec, Technika BrnoApollo Bratislava.

 

V najbližších týždňoch nás čakajú ešte školenia pre začiatočníkov – termín bude upresnený, a samozrejme pre väčšinu z nás štart ostrej sezóny 2019.

 

V tomto roku máme viacero medzinárodných turnajov, na ktré boli nominovaní medzinárodní rozhodcovia z radov SBF:

Roman MatulíkMoskva (CEB Cup), Nettuno (ME U15)

Maroš PavlíkTrnava (ME mužov B)

Mojmír JankovičBologna (Champions Cup), Třebíč (ME U12), Bonn/Solingen (ME mužov A), Parma/Bologna (Olympijská kvalifikácia Európa/Afrika)

 

M. Jankovič

Komisia rozhodcov SBF